onsdag 16. november 2011

TING ny flott butikk i Tromsø!
Som de fleste nok har fått med seg, så var vi akkurat på langhelg i Tromsø. På sånne turer så hører så klart shopping med på programmet :) Jeg kom plutselig over Mano kopper på Glassgalleriet på fredagen, men dessverre var de fri for rosa. Kommer Mano innlegg senere, og så for å gjøre historien kort så da vi skulle ut på kvelden å spise på Egon så jeg plutselig rosa Mano i vinduet i butikken vegg i vegg. Dit skal jeg i morgen tidlig, klar beskjed til gubbelure :)Det jeg da ikke visste var at butikken åpnet først på lørdagen, rett før vi kom! Splitter ny Ting butikk, den 6. i sitt slag! For en butikk!! Her var alle merkene jeg, som middels over gjennomsnittet interiørbevisst blogger, har på ønskelista mi! Sukk jeg var kommet til himmelriket, iallefall interiørhimmelriket!

Det var faktisk ei jente opprinnelig fra Hammerfest som skulle drive den, hilste på både henne og de flotte eierne. Fantastisk hyggelige mennesker som virkelig kunne service! Jeg kom ut med noen poser kan man vel si, i lykkerus, og måtte til og med dit 2 ganger :)) Gubbelure likte den faktisk også :)

Endel av butikken het SmåTing, der var det alt mulig til de søte små. Det kriblet i småfingrene etter å kjøpe Mariusklær til barnebarna fra Ugly childrens clothing! Får bli neste gang det.

Dere får bære over at bildene ble litt blå, de er tatt med mobilen og jeg klarte ikke redigere bort blåskjæret. Kos dere med bildene, jeg koser meg med minnene (og tingene) :)

7 kommentarer:

 1. Berre lekkert! Skjønner ikke hvorfor ikke vi kan få slike butikker hjemme!grrr!!

  SvarSlett
 2. Ting er såå bra :) Elsker den i Oslo :)

  Fineste kvelden til deg, søte!
  klem

  SvarSlett
 3. Ja Ting har mye kult.. vært et par ganger på den i Oslo :)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker Ting butikken her i Trondheim iallefall. Sånne butikker er lit skumle å gå inn i, for man kommer alltid ut med en større handlepose enn man tenkte. :)
  ha en fin dag.

  Klem May-Helen

  SvarSlett
 5. Me har ein flott Ting i Bergen, men Småting-butikken er den beste.

  SvarSlett
 6. Så flott at dere har fått Ting i Tromsø også. De har så mye fint. Var så vidt innom en i Oslo sist lørdag. Fikk pekt ut noen ting som jeg ønsker meg til jul. Er så greit for de har så mange småting som er så praktiske og som ikke trenger å koste mye heller. :)


  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...