torsdag 17. november 2011

Endelig Mano!

Mano eller ikke Mano, thats the question...

Før vi reiste til Tromsø så satt jeg på nettet og prøvde å finne meg rosa Mano kopper. Har falt for formen på de, og fra før av elsker jeg jo krus og kopper (sjokkert? :)) Jeg Googlet til og med Mano og Tromsø ;) Men søket mitt bar ikke frukter. Blir nok ikke noen Mano på meg....
Vi trasket hele fredagen rundt på Nerstranda senteret og i gågata. På utkikk etter noe spesielt vi skulle gi i julegaver, så endte vi oppe i 3.etasje på Glassgalleriet. Da jeg skulle stille meg i kassa for å betale, så står Mano koppene rett foran meg! Nesten så jeg ikke trodde det ;) Men ingen rosa der, så det ble en turkis med meg ut derifra. "Lykkelig!"
Fredagskvelden skulle vi ut å spise på Egon. Da vi kommer dit så titter jeg tilfeldig inn i utstillingsvinduet på butikken rett ved siden av.... Der lyser det en haug med Mano kopper mot meg!! Til og med rosa! "Ekstase!"
Det første vi gjorde på lørdag var å stime rett bort til butikken som viste seg å akkurat ha åpnet dørene sine for første gang! Ting er kommet til Tromsø! For en flaks! Som jeg skrev i går, så er det en fantastisk butikk, og takket være den så er jeg nå den lykkelige eier av 2 stk Mano!!

Hadde jo vært fint med en sånn grønn en også... Det får bli neste gang ;)

3 kommentarer:

 1. He he måtte bare le litt det er nesten som om du skriver om meg her *lol* har man koppe dilla så har man det ;) og disse var kjempestilige altså ;) nå må nok jeg også på jakt skal du se ;)

  Ønsker deg en flott dag :o)

  Klem fra sør :o)

  SvarSlett
 2. Da er vi to som har koppedilla! Mr. Sunhome har gitt opp nå tror jeg. :)

  Mano er så lekkert. Nå ønsker jeg meg en vase jeg har falt for.


  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...