tirsdag 15. november 2011

No. 3 Siste sokkedillesokk


Her er den siste sokken jeg lagde i Norsk sokkedille. Den heter No. 3 og er laget av Erica Grønnum.
Nydelig sokk som var lett å strikke, selv om det ikke helt ser ut sånn. Mønsteret ble utrolig jevnt og pent, om det var pga garnet eller pga mine strikkeferdigheter... ja det er usikkert, men jeg holder på garnet :)) Jeg har strikket i Arwetta Classic fra Filcolana.

Jeg håper virkelig det blir flere sokkediller for dette var knallmorsomt! Vi kan vel si det var stressende også, de sokkene her lagde jeg vel på ca 2 døgn. Jeg var helt utkjørt etterpå ;) Jeg er ikke av de raskeste strikkerne dessverre, skjønner ikke hvordan noen klarer å strikke noe slikt på noen timer! Jetmotor kanskje?? Får ønske meg i julegave :)

Pattern: No. 3 av Erica Grønnum
Yarn: Arwetta Classic fra Filcolana
Needles: 2,5 mm

9 kommentarer:

 1. Nydelige sokker du har strikket :-))

  SvarSlett
 2. Åh du kan strikke. Jeg kan ikke strikke og er litt lei meg for det altså :)

  Fabelaktig tirsdagskveld.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempevakre strømper!
  Og Ja, vi er heldige som får være bestforeldre!! : )
  Ha det så fint! Klem : )

  SvarSlett
 4. Veldig flotte sokker - fine farger og de ser gode ut!! Hører også om dem som strikker et par votter på en kveld... Men vi får ta det i vårt tempo - det er jo godt nok!!!!

  SvarSlett
 5. Nok et flott håndarbeid fra deg:)

  SvarSlett
 6. Kjære vene, du er rå med de strikkepinnene. Jeg trenger et kurs i å strikke sokker!!


  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...