søndag 6. november 2011

Isbjørnsøndag


Søndag igjen... føler at ukene går så fort at det snart bare er søndager i dem :) Vi har bestemor og bestefar helg sammen med Simon, mammaen har jobbehelg. Sofie er sammen med pappaen sin, og akkurat for tiden så er det mer enn nok med bare Simon her. Sofie er midt inni røre røre perioden, hun har megalange ører og tydeligvis noe feil med hørselen! Ungene krangler og styrer hele tiden, ikke rart at bestemor føler seg tygd og spyttet ut igjen etter besøk av begge to.... ;)) Men skjønne er de no!

Det er mildt og fint igjen her oppe, i går var det 8 grader igjen så sneen som kom er mer eller mindre borte igjen. Skal se om jeg får tatt litt bilder i morgen for å være med i Fototriss sin konkurranse, som denne gangen går ut på å vise hvordan man har det akkurat nå der man bor.

Bildet i dag er av isbjørnen som står i storsvingen, tatt på en av våre fine høstdager. For observante seere av Hurtigruta som gikk i sommer, så var det en isbjørn som hang etter en båt på sjøen. Joda det er samme bjørnen, som normalt sett står på land :)

Ha en superfin søndag!

4 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har en koselig søndag! Håper dere får en fortsatt fin dag! :)

  SvarSlett
 2. Vet i hvertfall om EN som storkoser seg i terrassen! Å være i terrassen er høydepunkter i hans liv hittil tror jeg!:))

  SvarSlett
 3. Høres ut som dere er fabelaktige besteforeldre!

  Nydelig bilde!

  Herlig søndag videre!
  Klem

  SvarSlett
 4. Tenker både små og store koser seg sammen ;)

  Utrolig vakkert bilde du har tatt!!

  Klem,
  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...