mandag 7. november 2011

Tegnestund med bestemor

Det har vært bestemor og bestefar helg med Simon, kjempekoselig! Lørdags ettermiddag var det tegnestund i stua, med litt godteri og juice. Bestemor måtte prøve å teste ut nykameraet litt, så jeg sprang frem og tilbake og tok bilder for å laste inn i neste øyeblikk på dataen. Noen ble brukbare, andre ikke noe særlig... Jaja må nok trene enda mere. Her er et lite knippe av godgutten som liker å tulle litt med bestemor :)

2 kommentarer:

  1. Flotte oldemorskatten!! Herremin kor æ savne han!! Fineste gutten i hele verden, og vi er så utrolig glad i han!! Kjærlighet:))

    SvarSlett
  2. Nokon sangar er veldig irriterande å få "på hjernen", både for dei som eig hjernen og dei som sit vedsidan av ;) Eg tek meg ofte i å nynna på songar som eg verkelig ikkje likar, og då vert eg beint fram litt skuffa over meg sjølv, hehe :) Tusen takk for herlig helsing! Eg blir så glad!

    Stor klem, Eli

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...