lørdag 5. november 2011

Kremmerhuset med jul og ny nettbutikk

Foto lånt fra Kremmerhusets nyhetsmail


Vi har dessverre ikke Kremmerhuset her i byen, men jeg er ivrig følger av bloggen deres og abonnerer på nyhetsbrev derfra. Synes bloggen har så utrolig mye fint å vise frem, og jeg kjenner at shopping-genene mine nesten løper løpsk :)

Her om dagen åpnet de ny nettbutikk, og det er jo et kjempebra tiltak for oss ute i distriktene. Jeg blir iallefall å benytte meg av den. Har ikke shoppet derfra enda, men kun av en årsak.... Langhelg i Tromsø neste uke, og da står Kremmerhuset på Nerstranda senteret på shoppinglista mi :) Nå har de fått inn julesaker også, så løp og kjøp!

2 kommentarer:

  1. Också här skyltar affärerna med julgrejor...redan. Det känns lite tidigt. Men visst finns det mycket fint :)
    Må så gott!
    Ninni

    SvarSlett
  2. Har Kremmerhuset kommet med nettbutikk...Supert, da får jeg ENDELIG noe å bruke pengene mine på...Huff, ja, jeg er glad for de har kommet med nett butikk, men frykter stort at det kommer nok til å gå hardt utover visa kortet...

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...