lørdag 29. oktober 2011

Ørn


Dagens bilde er fra ut-å-finne-ørnen-turen som jeg og gubbelure var på tidligere i høst :) Utrolig nok fant vi ørnen, men den var langt unna. Vi kjørte bil, og stoppet innimellom og hoppet ut for å ta noen bilder i håp om at noen skulle bli brukbare. Her er linsa ute på full zoom, og håpet var ikke stort om at noe skulle bli bra. Dette ble mitt beste bilde, bedre lykke neste gang :)

Da er det helg og lørdag igjen. Dagens program er en tur til byen, traske litt i butikker og så kafetur. Simon barnebarn er blitt vant til at vi er på kafe på lørdagene, så han skal være med. Forrige helg prøvde vi en ny kafe, og da vi senere gikk derfra så lurte Simon på om når vi skulle gå på kafe. Tror han er blitt vanedyr, var jo ikke stamkafeen ;) En spennende pakke ligger og venter på meg på posten også, gleder meg til å vise dere hva det er... hemmelig hemmelig ;)

De siste dagene har gått med til vindusvask og husvask. Når energien er i manko, så synes jeg det er bra at jeg har fått gjort alt på ett par dager. Deilig med rent og pent hjem!
Ellers strikker på 2 barnemariusgensere, og en ullbukse. Så jeg blir ikke arbeidsledig med det første.

Kos dere masse med helg, det skal iallefall jeg :)

2 kommentarer:

  1. Fabelaktig bilde!

    Kose deg i dag!
    klem

    SvarSlett
  2. Oj!!! vad roligt att få jag Örn bilder. Dom är vacker och mäktig: Fin bild!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...