søndag 30. oktober 2011

Hemmeligheten :)
Her er hemmeligheten min, et splitter nytt Canon eos 7D! Fint hva?!! Jeg har jo hatt et eos 400D i snart 4 år som jeg har vært fornøyd med, men som så mye annet her i verden så vil man ha noe bedre etterhvert og avansere litt. Har tenkt ei stund på nytt kamera, men det har blitt med tanken. De er jo så dyre. Så kom det tilbud hos Fotovideo forrige helg på akkurat drømmekameraet... Kan man da la være?? Har nå fått nytt kamera til samme prisen som de selger de brukt for, så jeg er fornøyd! For jeg har lurket på bruktmarkedet ei stund også ;)

Så nå er endelig herlighet i hus, og jeg har litt å sette meg inn i. Valget var lett hvilket kamera det ble, Canon måtte det bli. Vi er så fornøyde både jeg og gubbelure med merket fra før, og vi (eller mest han da ;)) har en god del linser som passer. Kameraet er ikke av de aller største og tyngste, klarer ikke bruke gubbelure sitt eos 1 MarkII N for det er så tungt. Men jeg ser jo nå at dette er ganske så mye større enn 400D. Så får tiden vise om jeg klarer å utnytte kameraet godt nok slik at bildene blir enda bedre. Lykke til til meg :)

Ha en superfin og fotograferende søndag!

8 kommentarer:

 1. Takk for hilsen i bloggen min. For et flott kamera du har fått i hus. Mange timers glede der ja. Enjoy. eldstepia mi utdanner seg til fotograf.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt kamera :-)
  Blir sikkert mange flott bilder

  SvarSlett
 3. Gratulerer!
  Jeg sverger også til Cannon!
  Gleder meg til flere flotte bilder hos deg.
  Klem : )

  SvarSlett
 4. Slitan med nytt kamera. Her blir det nok mange fotogleder etterhvert.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nytt kamera! Håper du blir fornøyd!:)

  SvarSlett
 6. Herlighet så fint! Jeg vil også ha :D Gratulerer med nytt kamera :)

  SvarSlett
 7. Lycka till med fotandet! Roligt med ny kamera :)

  SvarSlett
 8. Skrabbis med nytt kamera!! Enda morsommere å ta bilder med nytt flott kamera!


  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...