fredag 28. oktober 2011

VM lookalike luaHar strikket 2 naturhvite VM lookalike luer. Både for å strikke opp litt av garnlageret mitt, og for å glede min mamma som har ønsket seg en slik lue. Jeg har selv en fra før, og liker kjempegodt fasongen på denne. Det er Lille rosin som har utarbeidet mønsteret etter bilder av den berømte lua til Line Johansen i sporten på TV.

De er strikket i Dale Freestyle, brukte litt over 2 nøster på hver. Det er min flotte datter som er dagens modell :)

Da er det helg igjen, og det nærmer seg med stormskritt giveaway her hos meg. Snart runder jeg 50000 besøk, og det må virkelig feires! Kanskje i neste uke allerede, får håpe det går raskt :) God helg til liten og stor!

3 kommentarer:

 1. Det var en god overaskelse å få ei sånn fin lue av min snille datter!
  Et veldig fint bilde av den levende modellen!

  God helg til dere også:)

  SvarSlett
 2. Hei Desiree, du strickt so wunderbar gleichmäßig - besonders bei dünnem Garn kann man das sehr gut sehen! Die weiße Mütze ist dir toll gelungen, sie ist genauso schön wie dein blondes Model mit den herrlichen Sommersprossen. Sage ihr bitte : in Deutschland gibt es ein Sprichwort, das heißt, ein Gesicht ohne Sommersprossen ist wie ein Himmel ohne Sterne! Hoffentlich klappt die Übersetzung. Liebe Grüße von Renate

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg: )
  Veldig kjekt når nye titter innom og legger igjen en hilsen!

  Kjempefin lue! Og marius-genserne likte jeg veldig godt. Kjempeflotte fargekombinasjoner.

  God helg til deg!! : )

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...