torsdag 20. oktober 2011

Lemmenår

I år har det uten tvil vært lemmenår. Ikke det at jeg har sett så veldig mange, men det har andre. I nabokommunen har det vært ekstremt, veiene har vært fulle av døde påkjørte lemmen. De har måttet spyle gatene, og det stinker av alle skrottene som ligger både på og utenfor veien nå. Huff en skikkelig dyretragedie synes no jeg.

Da vi i høst var med Simon på golfbanen, så kom jeg over noen lemmen. De hadde lagd seg et enormt nett av stier, tunneller og huler blant trærne. Ganske så fasinerende :) Denne lille karen var så fotogen at jeg fikk meg noen gode bilder av han. Er han ikke søt?

4 kommentarer:

 1. Jeg må si at jeg er glad det ikke er så mye lemen her....
  Ellers artig å se bilder fra ferien deres, et minne for livet var det nok.
  Vi var på cruise i middelhavet i sommer, en flott tur.
  Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 2. Hei
  Ja, han er søt. Det er søte når du ser de en til en, men når de kommer i flokker er de ikke mye søte nei. Da minner det om en skrekkfilm.
  Vi har heldigvis ikke så mye iår som ifjor - da var det mye her. Men, vi har de rundt huset og har en hund som synes dette er en delikatesse. Jeg er ikke enig der, men jakten ligger i genene så da så...
  Ha en fin dag.
  Gunn :-)

  SvarSlett
 3. Hei, Desiree, ich glaube wir sagen Hamster zu deisem Tier. Ist dem das nicht zu kalt bei euch im Norden ?
  Aber die Hamster bei uns halten Winterschlaf in ihren Erdhöhlen, da haben sie auch die Futtervorräte gelagert. Bei uns war es jetzt die letzte Woche herbstlich und schön sonnig. Es wird aber langsam etwas kälter , vor allem nachts. Liebe Grüße ! Renate

  SvarSlett
 4. Flotte bilder... -Han ser jo ikke sint ut heller.. :o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...