onsdag 19. oktober 2011

Cupcakes og kaker, det kan amerikanerne!Som overskriften sier, cupcakes og kaker er amerikanerne spesialister på! Kan jo være at jeg blir imponert fordi jeg ikke er så godt vant, ikke mye fantasikaker her oppe der jeg bor ;) Men til og med i dagligvarebutikken vi handlet på hadde de flotte kakediskene fulle av bl.a. cupcakes pyntet til den store gullmedalje.


Jeg må faktisk innrømme at jeg klarte å stå over å smake på de!! Det er egentlig nesten ikke til å tro, jeg elsker jo egentlig kaker ;))
Herlighet, får vann i munnen bare av å se på bildene! Tror dere jeg angrer i dag på at jeg ikke smakte?? Nyt synet dere også :)


3 kommentarer:

  1. Åh at det går an å lage så mye flott og fristende!

    SvarSlett
  2. Oh - ist das lecker bei euch !!! Da habe ich doch gleich Appetit zum Naschen ( ich nasche soooooo gern, drum bin ich auch so dick!). Auch kann man erkennen, dass du in "Disney World" warst, da hast du viele Anregungen bekommen - toll ! Liebe Grüße nach Hamerfest von Renate

    SvarSlett
  3. Those look good, but I would rather take a Norwegian dessert any day over those! I was in Norway for 3 weeks this summer (I think maybe while you were on this side of the world :) and I enjoyed every bite of the food over there!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...