fredag 21. oktober 2011

Simon sin nye mariusgenser


Med vinteren like rundt hjørnet, så må de søte små ha seg litt varme klær. Simon har fått seg ny Mariusgenser i brunt og lyseblått, nydelige farver sammen. Genseren er strikket i Rubin fra Sparkjøp. Har strikket like gensere tidligere i Smart, men tenkte jeg skulle prøve Rubin denne gangen. Virker ganske ok, kanskje litt grovere.


Ja da var det fredag og helg igjen. Tiden går så fort, tenkt snart er det jul igjen. Og like fort som den kommer, så er den over også. Jeg er ikke begynt med noen ting til jul enda, tenker hvert år at jeg skal begynne tidlig til neste år... men gjør jeg det? Nope ;) Men jula kommer no uansett den, om jeg er ferdig eller ei :) Men først er det helg, håper dere får slappet av og kost dere før den også er over!

11 kommentarer:

 1. Den blei jo kjempefin! Fin fargekombinasjon :) Men korleis var den i Rubin? Vil du anbefale det? Har vurdert sjølv å strikke genser med det ser du :)

  SvarSlett
 2. Du er så flink med alt du gjør!

  SvarSlett
 3. Wunderbar !!! Da wird Simon aber stolz rumlaufen, so schön hat die "Bestemor" diesen Pullover gestrickt. Ich bin begeistert, Desiree !!! Liebe Grüße und danke für deine Antwort ! Renate

  SvarSlett
 4. Takk for infoen ang Rubin garnet. Har lenge vurdert om eg skulle teste det ut på ein genser, har så langt kun brukt det til votter og sokker og slikt. Så nå kan eg vel prøve meg på ein genser og :)

  Ha ein fin fredagskveld! :)

  SvarSlett
 5. Så flott denne ble! Og for en nydelig blåfarge du hadde brukt!

  SvarSlett
 6. Å du og du for en vakker Marius! Har nettopp blogget en selv ;o)

  Kan anbefale Rubin, har vel strikka 20-30 kg av garnet. Ikke klør det, holder fareger og fasong, nupper ikke og unga liker klærne. Strikket masse på bestilling og ikke et vondt ord tilbake.
  Ha ei strålandes helg.

  SvarSlett
 7. Nydelig genser! Synes det er fint med litt "utradisjonelle" farger på denne klassikeren (sier hun som strikker en i turkis ;o) ) Merkelappen gjør det lille ekstra :)

  SvarSlett
 8. Wow, så fine! Når du strikker med Rubin, kan du bruke samme antall masker som i de originale mariusoppskriftene, eller må du legge til masker/endre størrelsen på pinnene? Er litt fersk på strikking, men vil prøve! Og disse var virkelig skjønne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg bruker akkurat samme maskeantall som i oppskriften der Smart er orginalgarnet. Har ikke funnet ut at det er noe forskjell, har strikket med både Rubin og Smart så :)

   Slett
  2. Tusen takk for svar! Da ska her prøves!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...