mandag 31. oktober 2011

Dillesokken min


Tidligere i høst var jeg med på Norsk sokkedille 2011 på Ravelry. 2 kjekke damer satt i gang en sokkestrikkekonkurrranse med flotte mønstre som de hadde laget selv. 


Her er første paret vi strikket, det er Dillesokken til Bittami.  Kjempefint mønster!


Sokkene mine er strikket i Fabel. Ganske så feilt valg av garn til disse sokkene. Mønsteret kom ikke skikkelig frem, men jeg har endel Fabel jeg vil ha strikket opp så da måtte det bare bli det. Trodde sokkene skulle bli for trange, men det ble de ikke. Veldig god passform. Tror nok det en gang blir et nytt par i annet garn :)

Pattern: Dillesokken av Bittami
Yarn: Fabel
Needles: 2,25/2,5


7 kommentarer:

 1. Kjempefine! Tror du har strikkemaskin innbygd i hendene dine no!:)

  SvarSlett
 2. De ble flotte, selv om jeg er litt enig i at flerfarget garn gjemmer litt av mønsteret. Men da kan man nyte å strikke de en gang til ;)

  SvarSlett
 3. Fine sokker, liker godt den fargesammensetningen på Fabelgarnet :-)

  SvarSlett
 4. Liebe Desiree, ich bewundere immer wieder, wie sauber und ordentlich zu strickst, ganz gleichmäßig !!! Die Socken hast du wunderbar gearbeitet! Sockenstricken ist nicht so meine Sache - leider! Aber man kann ja nicht alles gut können, oder ? Liebe Grüße für den November nach dem hohen Norden von Renate.

  SvarSlett
 5. Sokkene dine var kjempefine, og grattis med nytt kamera

  Jorunn

  SvarSlett
 6. Så fine de var. Jeg skal lære å strikke sokker i løpet av neste uke. Ønsk meg lykke til. Jeg kommer til å trenge det.


  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...