tirsdag 5. juli 2011

Nye sandaler også :)


Ble visst mye skoposting her de siste dagene, men må jo bare vise frem :) Fant på lørdag endelig sandaler! Utvalget her i byen har vært temmelig labert, og ikke kan man jo bestille på nettet heller når man hverken vet størrelser eller om de passer foten.


Jeg holder på å kjøpe inn ting og tang til ferien, og da trengte jeg virkelig nye sandaler som er gode å gå i, ikke er så tunge og som helst hadde hælrem. Og som ser littegranne ok ut... Disse får holde, de er godkjent :)


Myke og gode er de i allefall, mannen kjøpe akkurat samme for de passet han også så godt. Så får jeg se på ferien om jeg finner litt penere sandaler som er gode på, blir sikkert litt tid til shopping innimellom :) Om akkurat 4 uker er vi i Magic Kingdom!

I dag ble det faktisk sol og deilig ute, var ikke meldt mange gradene men det er faktisk god temp ute nå. Har koset meg over en time i sola nå, måtte inn å kjøle meg litt ned. Kos dere alle både med og uten sol!

2 kommentarer:

 1. Disse ser kjempegode ut. Jeg har lignende i Ecco og de er så gode at jeg ikke orker å kjøpe "pensandaler"

  SvarSlett
 2. Et lite tips....ta med deg minst mulig til USA....du finner absolutt ALT du trenger der og MYE billigere enn her hjemme...Jeg kjøper stort sett alt av sko, klær, scrapping ting og bake ting der ;).
  Misunner deg reisa!!

  Hilsen
  Bjørg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...