onsdag 6. juli 2011

Bestilt meg lavkarbo bøker


Når ferien vår er over, så skal vi starte med skikkelig lavkarbo igjen. Har gått ned mye med det tidligere, men har vært slapp veldig lenge og kiloene er kommet tilbake igjen. Problemet mitt er at jeg blir matlei, og da klarer jeg ikke planlegge maten min godt nok og må ha noe lettvindt å putte i meg.


Men snart er det slutt, vi ser at vi må ta oss sammen igjen for lavkarbo virker faktisk.  Bøkene har jeg bestilt på Capris.no, og jeg håper de kan gi litt inspirasjon og gode oppskrifter.

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Min mann og jeg prøver oss på lavkarebo nå. Vi fikk låne en bok og det er jo SÅ mange gode oppskrifter. Men jeg er så glad i sjokolade, kaker og sånt at jeg syns det er kjempevanskelig!!!
  Men jeg har merket at klarer jeg en uke eller mer uten sjokolade, så blir det lettere....
  Lykke til!
  KLem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hilsen og skryt i bloggen min ang noen smykker med bergkrystall. Bare jeg som er treg til å hilse tilbake desverre.. Du har laget mye fint, ramla helt i staver over det nydelige hekla lappeteppet ditt. Fargene er bare utrolig fine.

  SvarSlett
 3. Prøver meg på lavkarbo selv nå for tiden. Tror jeg så den ene boken der på Life tidligere i dag. Du får si fra om den er noe bra, så kanskje jeg må vurdere å kjøpe den selv også ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...