mandag 4. juli 2011

Ny dag, ny uke og nye sko!!


Ny uke innledes med nye sko, nye søte fine lekre hvite Reebok easytone sko! Mor skal få seg sprettrumpe og fine ben :))) Ja for reklamen lover meg jo det, de vet bare ikke at her skal reklamen virkelig få slite for å vise at den stemmer ;)) Og antagelig må ikke bare den slite, ho mor sjøl må nok også det... eller?


Ho mor har startet dagen og uka bra, har syklet til byen, vært hos fysioterapeuten min og fått litt rygg"massasje", trent i studioet der etterpå, og så syklet hjem. Hadde noen gåmeter også sånn at sprettrumpeskoene skulle få virke litt også :))


På reklamen så vasker de til og med huset med de på, lurer på om jeg skal få meg enda et par slik at husvasken også blir litt mere effektiv....


Ja ja tror nok jeg kan se langt etter den sprettrumpa, den sitter nok for langt inne.... Men fine var de, og gode er de på, så må vel bare si meg fornøyd med det :)

Ha en fin sprettrumpedag dere også! :)

4 kommentarer:

 1. bare håper at når du får sprettrumpe så ser du at det er pga egeninnsats og ikke skoa ;) hi hi. Men helt ærlig, jeg vil også ha sprett rumpe sko. På jobb, hjemme, tur osv. Kan bli mange sprettrumper rundt om kring nå = mye konkurranse ! Haha! Ha en flott ny uke!

  SvarSlett
 2. Lekre sprettrumpesko! :D

  Jeg jobber også med den saken... :P

  Klem, Lille-T

  SvarSlett
 3. Har sikklet litt på di skoene der å. SÅ rop ut om du får sprettrompe :)

  SvarSlett
 4. Kjempelekre sko. Sånne vil jeg og ha. men æ trur ikke æ får sprettrompe for æ sitt så godt på sykkel

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...