fredag 20. mai 2011

Et konfirmasjonskort!!


Ja ikke få sjokk nå da! Det er faktisk et kort herfra :)) Jeg fikk bestilling på 2 stk konfirmasjonskort fra en av mine faste bestillere, og da måtte jeg jo si ja :) Men for et styr det er å finne frem sakerne, og ikke minst huske hvor man har lagt alt sammen. Vi kan vel si at det meste er jo fremme da, men ikke helt like godt system som når man daglig holder på med kortlagingen. Klarte til og med å overraske meg selv med at begge kortene ble ferdige på en og samme dag :) Det andre kortet sparer jeg litt med å vise frem :)


Bildene ble ikke av de beste da, men men... Dere ser vel litt :) Litt moro å lage kort igjen, men samtidig så kjenner jeg at lysten er ikke helt tilbake enda. Strikkingen og heklingen opptar mesteparten av tiden min nå, og jeg vurderer etterhvert om jeg skal sy litt også. Siden jeg som de fleste andre ikke har mer enn 24 timer i døgnet, så er nok mine timer brukt opp forlengst :)

Jeg skal forresten på Cacaskurs i helga, gleder meg masse! Ikke ofte man har slike kurs her oppe, så dette måtte jeg få med meg. Skal forsøke å huske å ta med kameraet slik at jeg får vist dere litt derfra.

På søndag kommer endelig Charlene og bestemorungene, og mine foreldre, hjem fra Spania. Gleder meg sånn til å se de alle igjen! mmmm kjenner at det skal bli godt med litt bestemor kos nå!

God helg til dere alle!

3 kommentarer:

 1. Flott og tøft kort!
  Kos deg masse på kurs i helgen,
  håper du viser oss resultatet.
  Ha det så fint! klem : )

  SvarSlett
 2. Stilig! :)
  Håper det kommer flere kort fra deg, gjerne med motiver fargelagt med de flotte tusjene du har ;)

  SvarSlett
 3. Så flotte kort du har laget! Kurs høres gøy ut. :) Det er så gøy å bli inspirert til noe nytt!

  Ønsker deg en fiiin lørdagskveld, Desiree!

  Klem,
  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...