tirsdag 17. mai 2011

Gratulerer med dagen!


Gratulerer med dagen alle sammen! Her oppe i nord er det trasig vær. Det regne/sludde, bare rundt 3 grader og kald vind. Jeg skal holde meg inne i dag, og heller kose meg med tog på tv.

Her ser dere Simon og Sofie som feirer 17.mai i Torrevieja i Spania. Mammaen var så snill og sende bilde oppover til oss sånn at vi får sett dem :) Bestemor hilse masse tilbake til dere, håper dere får en flott dag!

2 kommentarer:

 1. Hei hei, noch nachztäglich beste Wünsche für Euch Norweger zu Eurem großen Nationalfeiertag am 17. Mai !
  Meine Kinder in Solbergmoen und Sande i Vestfold hatten sonniges Wetter zum Umzug, sie haben mir auch sehr schöne Bilder geschickt. Ich darf die Enkelkinder aber nicht öffentlich in den blog stellen, sie haben Angst um ihre Mädchen. Dabei sehen die 3 immer so schön in ihren Trachten aus. Liebe Grüße von Renate

  SvarSlett
 2. Nei så gøy å ramle over en Hammerfestblogg. Det er sjelden sort :)

  Jeg liker blandingen av interiør, håndarbeid og mat. Akkurat samme blanding som jeg har i min :) Ser ut som vi har samme favorittbutikk også, No.19 :) Jeg er ofte innom der for litt flere kopper og servietter (til kjærestens store fortvilelse) pluss at kaffen der er best i byen!

  Ha en herlig ukeslutt!
  Klem Karina

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...