lørdag 21. mai 2011

Cacas kurs dag 1I dag har jeg vært på Cacas kurs, heldige meg :) Det skal gå over 2 dager, og hver dag er det 2 forskjellige temaer som taes opp. Første del av dagen var det basic, dvs bruk av sprøyteposer, tyller og smørkrem/icing. Er de ikke morsomme de klovnene som kurslederen lagde?


Her er min søting som sitter og leser avisen :) Fin hva?! Man merker jo at det kun er trening som skal til for å få ting fint, det er delvis også tungt for armene så godt at jeg har store muskler mohahahaha!Her ved bordet sitter også jeg. En flott gjeng med jenter/damer som var skikkelig ivrige etter å lære.


Vi var vel rundt 16 stk, det var Sigrid Sandberg Eliassen på No19 som har fått i stand kurset. Søte Sigrid er innehaver der, og for de som følger med her hos meg de vet at jeg liker den butikken :)


Ja hva kan man si... kreativt rot? :) Neida, bare en ivrig gjeng som arbeider :) Etter lunch var temaet marsipanpynting, laging av blomster. resultatet ble no så som så. Ikke alle blomstene som ble så fine akkurat, men men... Man kan vel ikke forvente perfekte med det samme.


Men rosene mine syntes jeg ble fine, så var det bare å huske hvordan man gjorde det til neste gang da.


Sånn, da var litt av dagens produksjon lagt til tørk. I morgen er det på nytt tidlig opp og avgårde til de to siste øktene, gleder meg masse allerede! Ha en superfin lørdagskveld!

8 kommentarer:

 1. Sånn kurs kunne jeg virkelig ha tengt meg også..
  Du har laget masse flotte blomstrer, men klovnen var bare så søt og morsom.
  Ha en flott lørdag ;o)

  SvarSlett
 2. Heldige du som får lære dette! Nydelige blomster, og en skikkelig flott klovn:)

  SvarSlett
 3. Så flott det dere har laget!!
  Og rosene var jo nydelige!:)

  SvarSlett
 4. Stilig! Marsipan vet jeg hva er men det øverste der har jeg ikke snøring på gitt! Hva man kan lage!

  Kos deg masse i morgen:-D

  SvarSlett
 5. Dette så knall gøy ut! Venter i spenning på hva flott du har laget i morgen!

  SvarSlett
 6. Det er utrolig gøy og inspirerende å gå på kurs. Så masse fint du har lagt. : )

  SvarSlett
 7. Det ser ut som du har vore på eit kjekt kurs. Å dekorere kaker kan eg absolutt ikkje, så dette hadde nok vore kurs for meg :)

  SvarSlett
 8. So cute! I love the little guy reading the paper!!! And your flowers in the next post are amazing. You are good!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...