torsdag 17. februar 2011

Endelig nye Greengate


Solen skinner så fint ute i dag, og inne titter alt av støv og skit frem og avslører at hjemmet mitt ikke er så pent og støvfritt som jeg skulle ønske.... Enda vi tørket støv og vasket gulv på søndag, så kryper støvet mistenkelig fort tilbake på sine vante plasser. Hvorfor må de være sånne vanedyr? Gleder meg til solen blir høyere på himmelen, slik at jeg kan dulle meg inn i min jeg-har-det-ikke-støvete verden igjen :)


Men det er så godt når det går mot lysere tider, selv med litt støv i krokene.  Fornying står da på tapeten, og som dere vet har jeg jo ventet på de nye Greengate produktene. På vår faste lørdagstur til byen, så gikk vi forbi No19 og i vinduet ropte masse mye produkter på at vi måtte komme inn en tur. Ja man må jo gå inn da :) Det første jeg la merke til var at de hadde fått inn masse lekkert fra Pip! Skal vise de nærmere senere. Men som dere ser så står de pent i skapet mitt sammen med de nye Greengate krusene.


Jeg må nok snart ta meg en ny tur på No19, har enda endel igjen på ønskelisten min som jeg vil ha. Min kjære mente at jeg hadde nok krus nå, men kan man få for mange krus?? Nei, synes ikke det :) Så lenge de gjør meg glad, så hva spiller det for nån rolle at man må ommøblere i kjøkkenskapene sine flere ganger i året for å få plass til nye :) Kaffen smaker så mye bedre når den blir drukket i et lekkert krus, og det er faktisk helt sant! Nei der kom kaffelyst, nå blir det kaffe og strikking foran tv en liten time. Ha en superfin dag sammen med krus som gjør akkurat deg glad!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...