fredag 18. februar 2011

Bohéme


Ute i den store bloggverden i går, fant jeg merket Bohéme. Utrolig nydelige og behagelige klær! Jeg falt pladask for denne kjolen/tunikaen, skikkelig lekker!
 

Jeg fant ingen nettbutikker som solgte merket, og vet du om noen butikker midt i Oslo sentrum som selger det, så rop ut. Kjolen er fra spring 2011, og har nr B552.

Da var det helg igjen. Ingen planer, men lille Simon barnebarn skal være på overnatting hos oldeforeldrene sine. Og siden de bor vegg i vegg, så blir han nok endel her hos oss også. Herlige lille gutten var på besøk her i går ettermiddag også, og da fikk bestemoren klar beskjed da hun danset til han... Bestemor, æ får ondt i hodet! Jaja det er fra fulle folk og små barn man skal høre sannheten! God helg!

3 kommentarer:

 1. Hei på deg Desiree,
  mye fine strikkeplagg du har laget.
  Likte tunika'n du fant ... jeg har googlet litt på navnet og funnet ut at "Boheme Europe AS" har showroom i Oslo ellers er kontaktadresse på Tiller i Trondheim.
  Prøv det og kos deg på VM tur til Oslo neste helg :)
  Klem fra Antje

  SvarSlett
 2. Hej du..

  Jeg bruger selv meget af boheme´s tøj, og jeg ved at de er temmelig store i Norge... Jeg har et tlf. nr du kan ringe på og høre nærmeste forhandler
  Tel : +47 72 89 44 60
  Fax: +47 72 89 44 69
  Email: Norway@boheme-europe.com

  Håber du finder kjolen, har selv bestilt den. og glæder mig til at få den..

  kh Jayne

  SvarSlett
 3. Den var så vakker skjønner godt du har lyst på den ja ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...