onsdag 16. februar 2011

Bake kake søte


Bruker dere dynke sjokoladekaker? Jeg har en yndlingskake som jeg plutselig for noen år siden begynte å dynke med litt sterk pulverkaffe, mener det er Friele gull. Den er det så god mocca smak i. Kaka ble så mye bedre av dynkingen, fyllet liksom smelter inn i kakebunnen etterpå. Så er lite tips hvis sjokoladekaka di virkelig litt tørr. Bruker også litt av kaffen i selve fyllet også nå for å ta opp smaken, nam nam sjokoladekake er godt :)Digital kjøkkenvekt er virkelig et must på kjøkkenet! Synes det er så lettvindt at man kan stille beholderen på vekta, fylle på og vekta regner da ikke med beholderen. Hvordan klarer man seg uten? :)

Nei nå fikk jeg faktisk lyst på kake her, tror jeg må lage meg en smoothie for å døyve den lysten :) Ha en fin onsdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...