torsdag 6. januar 2011

Smart sak fra Lékué


Kjøpte før jul en smart liten sak fra Lékué på Traktøren. Jeg har ikke forsøkt den enda, men tror den kommer til å være kjempesnop. Man kan legge sjokolade i den og smelte det i microen, så sette på en av tuppene som fulgte med for så å pynte med smeltet sjokolade. Lurt hva?!

4 kommentarer:

 1. Genialt! Jeg strever alltid med å finne en god måte å få tekst på kaker! :)

  Torsdagsklem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. kult.. gleder meg til å se hva du lager med denne ;)

  SvarSlett
 3. Ein slik kuuul dings har eg aldri sett før. traktøren har jo så utruleg mange ting som ein berre "må ha" :D

  Bloggen din er nytt bekjentskap for meg, men du har mange flotte innlegg.

  God helg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...