tirsdag 4. januar 2011

En myk liten jakke

En liten søt jakke jeg strikket til Sofie i sommer. Mønsteret er virkelig spesielt og heter baby surprise jacket, og er av Elisabeth Zimmermann. Jakken er strikket i et stykke, og så er det å brette her og der og sy sammen. Armene ble litt korte, så jeg heklet ekstra kant på de. Garnet jeg har brukt, Knit One Crochet too TY-DY SOCKS, er virkelig deilig og mykt, farvene også. Klarte meg med akkurat et nøste. Har et til liggende i en annen farve, tror jeg skal strikke et lite sjal av det.

I dag har jeg fått pakket unna all julepynt, og fått frem ny pynt. Det store spørsmålet var jo hvilken farve skal man pynte med nå da? Alt ble jo så mørkt og trist når julen forsvant. Tenkte på noe sprekt som lime, men fant ut at jeg manglet endel for å få det gjennomført. Så her ble det brunt, beige og litt lilla innimellom. Så får de spreke farvene komme frem når sola er tilbake igjen om noen uker :) For skikkelig å sette lys og glede på tilværelsen :)

Den ene boden er også ryddet opp i, nå kan man faktisk gå der inne :)) Har hatt en ekstra ny og fin vaskemaskin stående der inne, og nå i romjula som kom den i bruk. Gammelmaskinen trakk sitt siste sukk! Så nå er det bare halve den andre boden igjen, og jeg håper den er klar i løpet av kvelden, deilig! Føler meg virkelig flink :) Ha en fin ryddedag til de av dere som skal starte med juleutkastingen!

4 kommentarer:

 1. Åååå, så fin strikkejakke! Nydelig!!

  Godt Nytt År til deg! Må vel begynne å pakke ned jula i esker her snart. Har ikke så mye pynt å pakke ned i år heldigvis. Droppa stort juletre, siden sønnen ar hos sin far i jula, men et skikkelig fint, lite juletre hadde vi til pynt oppå kjøpmansdisken vår. :)

  Nyttårsklemmer, Hege

  SvarSlett
 2. Wirklich - eine ganz besondere Strickart und eine wunderschöne Baby-Jacke mit den warmen Farben. Ich stricke ja auch meist in einem Stück von oben, musst du mal in meinem Blog in den Mai und Juni 2010 sehen.
  Renate

  SvarSlett
 3. De jakkene er så fine. Og så er det artig form på dem.

  Synes brunt, beige og lilla høres ut som fine farger på denne tiden av året. Grønt blir bra når våren og lyset kommer tilbake.

  Søte barnebarn du har!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig besøk i bloggen min. Så mye fine nøstebarn klær du har strikket,å den baby jakka her var jo bare knall fin da. Artig mønster på den.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...