lørdag 8. januar 2011

Slikkepottspade duppedings

Jeg elsker duppedingser, spesielt fansye og kule saker :) Og er de rosa, så elsker jeg de iallefall :)) Så hva har jeg kjøpt nå da??KitchenAid har diverse kjøkkenhjelpemidler, ikke bare kjøkkenmaskiner. Utrolig hva man finner der ute i bloggverdenen, og Manuela med yndlingsbloggen min Passion 4 baking er flink til å inspirere meg til shopping! Nei jeg er ikke lett påvirkelig.... neheinei! :))


Denne gangen var det den fine slikkepottspaden jeg falt pladask for! Rosa og fin og passer perfekt til lillerosagulletmitt! Jeg sier bare...ebay er et herlig sted!

2 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for koselig kommentar hos meg.
  Ja vi er heldige her som har så flotte kjørte skispor, men det er vel det en er vant med en trives best med..
  Herlig kjøkkeredskaper du har fått tak i
  rosa er flott

  SvarSlett
 2. Hei, ja, du kan være heldig at du ikke bor i usa med alle de duppedingser jeg fant der, gjett om kjøkkenskap og skuffer er overfylt, he, he... ha en flott søndag!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...