mandag 10. januar 2011

Et slag for Tupperware og litt til :)

Tupperware har fantastiske produkter! Jeg har tidligere vært selger, og vi kan vel si at kjøkkenet mitt er ganske så fullt av de produktene :) Det hjelper heller ikke på at begge døtrene selger TW også :) Forresten... hyttekjøkkenet er også fyllt opp med det! Jeg er ikke like flink bestandig til å bruke alt jeg har, men prøver nå å være flink igjen.

Produktet her er beregnet for å brukes i mikrobølgeovnen. Du kan steke bacon i den også, og det fungerer helt topp! Det jeg ikke visste tidligere var at man kunne smelte smør og sjokolade i mikroen. Skjønner ikke hvor jeg har vært som ikke har visst det før. Måtte jo prøve det, og nå gjør jeg det bare på den måten. Du kan jo selvfølgelig bruke andre produkter til å smelte i som tåler mikro, men denne gangen skulle jeg jo slå et slag for Tupperware :) Bare husk å følge godt med når sjokoladen smeltes, helst ikke over 1 minutt. Ta heller ut sjokoladen før den er helt smeltet og rør godt rundt, den smelter mens du rører. Brent sjokolade er ikke godt, og det går fort den veien hvis man ikke følger med.Så over til litt til... Jeg har en litt tankefull dag i dag. Ble angrepet av en tidligere bekjent på nettet i går, og det var en ubehagelig opplevelse. Det har jo vært diskutert endel om nettetikette i det siste, bl.a. i saken om bloggeren Voe som la ned superbloggen sin pga trakasering. Jeg er glad det begynner å fokuseres på dette, det er så lett å misforstå det skrevne ord, man klarer ikke få med seg alt av følelser og tanker som ligger bak det. Selv om man skulle tro at så lenge man har skrevet det ned, så burde det jo være umulig å misforstå. Men det gjør det altså, for man vet jo aldri hva mottager legger i det samme. Erfaringer og personlighet både til mottager og avsender er jo så forskjellige, at ting oppfattes deretter også. Mye man skal tenke på når man ferdes på nettet. Det gjelder både på blogg og på Facebook, der dette denne gangen skjedde meg.

Det man må tenke på er hvordan man behandler andre. Uansett om man ikke er enige om sak eller årsaker, så forventer jeg rettferdighet og ordentlig oppførsel av alle. Denne gangen ble jeg tatt rett på senga, for jeg så det ikke komme i det hele tatt! Kanskje derfor jeg er så tankefull i dag, for jeg er ganske så sjokkert og føler meg meget urettferdig og frekt behandlet. Men sånn er det, deltar man i det store rom, så utsetter man seg jo for at slikt kan skje. Heldigvis så er dette veldig sjeldent, de fleste klarer å oppføre seg veldig bra og har både nettetikette og menneskelighet. Men så var det de andre da...

Jeg har i allefall funnet ut at jo mindre negativitet man har i livet sitt, jo bedre er det. Så jeg prøver å luke ut der jeg kan, og betyr det å slette tidligere bekjente og slike negative personer ja så gjør jeg det. Det gjør godt for kropp og sjel. Så dagen i dag vet jeg kommer til å ende kjempebra, man har nok av personer både rundt seg privat og på nettet som gjør livet til det det er.... herlig!

Ha en superfin dag dere der ute, og vis nettetikette!

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Takk for "besøk" på bloggen min.
  Helt uventet var det en som sendte meg en melding om hvor jeg kunne få tak i oppskriften. Hun kalte den vel for Pixie- lue , ja.
  Men takk likevel :)
  Så utrolig trist det du skriver om !
  Folk må få lov å mene hva de vil , men direkte ondskapsfulle og sjikanerende har vi ikke lov til å være. Er det ikke det vi prøver å lære barna våre , da ?
  Jeg ønsker å blogge om hva jeg vil og følge de bloggene jeg vil , men har forstått at alt ikke er like
  "stuerent" ;)
  For noen herlige barnebarn du har ♥
  Jeg følger deg videre, jeg.
  Stor klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Godt nyttår, Desiree! Jeg har noen Tupperware-ting, blant annet matbokser og salatbolle, de er kjekke de. Har ikke mikro, så sjokolade må jeg smelte i vannbad på komfyren. Så trist å lese at du ble angrepet på nettet. Helt enig i at det er best med minst mulig negativitet i livet!

  Forresten så mye nyydelig du har strikket! Og gratulerer med KitchenAid-maskin! Jeg ønsker meg en i almond cream :) Klem fra Gunhild

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...