tirsdag 11. januar 2011

Litt mimring og påskegleder


Ute i bloggverdenen i går så kom jeg over et kattebilde som minnet meg på et jeg selv hadde liggende i bildebunken min. Bildet er av katten til den eldste datteren vår, tatt i påsken for noen år siden på hytta. Synes det er så herlig der den klatrer på sprossene og titter inn på oss :) La meg komme inn da!
Det var da vi alle prøvde å samles på hytta i påsken, underveis er vi nå blitt så mange siden barnebarna popper ut, at vi har ikke plass mere til hele gjengen. Men koselige minner har vi :) Jeg gleder meg til påsken jeg! Selv om vi er uten scooter i år, kanskje vi får låne foreldrene mine sin da :) De skal feriere i Spania, og da trenger de den jo ikke :)

I kveld skal vi på nyttårskonsert i det flotte konserthuset vårt. De kommer opp fra Den Norske Operaen, selveste Solveig Kringlebotn. Ikke helt min yndlingsmusikk, men tror det kommer til å bli en stor opplevelse. Kos dere der ute, og ta en operette Lalalalalaaaaaaa!

1 kommentar:

  1. Det er koselig å mimre av og til!
    De som ikke får plass til å overnatte, kan jo ta seg dagsturer.
    Og scooter blir det vel en råd med!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...