onsdag 12. januar 2011

Fantastisk nyttårskonsert!


I går var vi på nyttårskonsert i vårt flotte kultursenter, AKS Arktisk kultursenter! For en fantastisk konsert!! Gikk dit med et åpent sinn, for er vel ikke den musikken som ligger mitt hjerte nærmest for tiden. Jeg ble positivt overrasket! Jeg er jo flasket opp på søndagsmatineer og nyttårskonserter og operaer på tv, og da jeg var barn så elsket jeg å drømme meg bort i ballettene og matineene,og tok gjerne en arie sammen med dem :) Så alt dette kom tilbake til meg, og jeg storkoset meg!

Det fantastiske operaorkesteret spilte så nydelig! De stilte opp fulltallig, og det kan vi takke den snart 2 år gamle storstua vår (AKS) for. Kultursenteret er virkelig verd sine kroner.


I tillegg så stilte de opp med operasolister i verdensklasse! Solveig Kringlebotn er en av Norges største internasjonale stjerner, og det merkes! En utrolig stemme!

 

Eli Kristin Hanssveen var den andre kvinnelige solisten, fantastisk stemme og utståling hun også!


Sist men ikke minst var det Thor Inge Falch, faktisk fra Ballangen i Troms. En flott tenor med humor, som sang ekstranummeret som virkelig sto til en 10er!

Jeg håper virkelig de kommer tilbake til Hammerfest ved senere anledninger, og at enda flere skal få oppleve det vi gjorde i går. Konserten var jo utsolgt i løpet av noen timer, og gjett at jeg skal sitte klar neste gang for å sikre meg nye billetter! For dere som enda ikke har vært på denne konserten, og som venter på dem senere i turneen... gled dere, den er virkelig verd pengene!!

3 kommentarer:

 1. Å, herlig! Hørtes ut som en flott opplevelse!
  Har hørt alle tre på ulike forestillinger i Oslo. Jeg har abonnement i Operaen og det er en utmerket måte å komme seg på flotte forestillinger innen ballett og opera! :)

  Du får ta deg en Oslo-tur!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Wunderbar - ich sehe, wir haben so viele Gemeinsamkeiten, auch ich liebe Kunst und Kultur, auch Ausstellungen. Vor 2 Jahren war ich mit den Mädchen und Freundinnen vom Bastel-Treff Drammen im Olso in "Mamamia", war toll. Habe auch schon in der Adventszeit Kirchenkonzerte in Drammen besucht. Renate

  SvarSlett
 3. Må bare slutte meg til din kommentar her. Det var en fantastisk flott opplevelse!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...