fredag 28. januar 2011

Ilse Jacobsen på ønskelista

Jeg har plutselig fått det for meg at jeg ønsker meg Ilse Jacobsen støvler. De er bare knallfine! Jeg har jo hatt lyst på lange støvler lenge, men utvalget her oppe er jo lik null. Er de ikke lekre?!!


Problemet mitt er at jeg har brede legger, for å si det pent ;) Hørtes så stygt ut med fete legger hehehe... Så jeg har problemer med å finne lange støvletter som passer, og da går jeg ut i fra at jeg kan legge ønsket mitt om lange støvler på hylla også :(
Helt til jeg så disse på nettet...


Halvlange støvler! Synes jo de var litt kule også, eller? Problemet mitt er nå om det egentlig er kult og fint med den lengden. Hva synes dere?

I tillegg falt jeg jo selvfølgelig for rosa også! Litt dristig valg, men hvorfor ikke lyse litt opp på de våte og overskyede dagene også :) Spre litt glede iallefall til meg selv, for jeg blir glad av rosa :)
Har funnet ut at Paleet i Oslo har Ilse Jacobsen, så jeg skal en tur innom der når jeg drar på SkiVM. Så får vi håpe de har litt utvalg da. Skal jeg gå for disse?

9 kommentarer:

 1. De er bra tøffe! Hvis du tør å gå med dem i rosa, så gjør det!

  SvarSlett
 2. Disse var knallfine, nesten så jeg ønsker meg de halvlange selv her.
  Rosa er knall, og når man først må ha støvler så gå for noen som vises. Rosa gjør meg også glad, så jeg hadde tatt de uten å blunke en gang.
  God tur til Oslo. :-))

  SvarSlett
 3. Hei , eg har disse i lilla og sjølv brei over leggen , men ingen problem med at dei blir for stamme. Kan regulere bredden med knytinga. Så kjør på

  Siri

  SvarSlett
 4. Jeg har sånne halvlange i rødt. De er bare helt supre. Gode og varme og deilig å gå i med gode såler...

  SvarSlett
 5. Kjempekule! Jeg har lange selv og de er helt supre. Som Bjørg sier, gode og varme så de kan brukes i snøslaps også uten å fryse på tærne. Jeg har også litt over "normal" omkrets på leggene, men det dr... jeg i. De har jo snøring så det hadde jeg ikke bekymra meg for. Jeg har brune og de er litt kjedelige. Løp og kjøp ROSA og lykke til ! Ha en fin helg. :-)

  SvarSlett
 6. Hei igjen, og takk for hyggelig kommentar :). Jeg vet veldig godt hva du snakker om med leggene....alltid samme problem når jeg finner noen fine støvler!
  Du har en kjempefin blogg, jeg har lest den en stund, og endelig har jeg greid å opprette blogg selv også :). Mine kort er ikke allverden, men gøy å bli kjent med andre kort lagere :).

  Jeg ser du har oppgitt mailadr din på bloggen, så jeg sender deg en mail med tipsene mine for Orlando en annen dag :). Jeg håper jeg kan gi deg noen gode tips :). Harley'en på bildet står i huset i USA, vi koser oss med den når vi er der. Vi har en annen her hjemme, men i fjor var vi kun på en liten tur, det regna her hele sommeren!!

  Da skal du høre fra meg i løpet av uka!
  Ha en flott uke!

  Hilsen
  Bjørg

  SvarSlett
 7. Hei.
  Takk for koselig hilsen på bloggen min.
  Hvis de høye støvlene er for trange , ville jeg gått for de halvhøye......ROSA !
  De er jo knallfine og hvis DU liker dem , så hvorfor ikke ?
  Mine er blomstrete !

  Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 8. Her i Bergen har "alle" damer slike støvler. Eg syns dei ser litt klumpete ut, og ville heller kjøpt Hunter-støvlar, dei er meir smekker enn Ilse Jakobsen-støvlane.
  Lykke til på støvlejakt :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...