mandag 31. januar 2011

Essenser

Hvilke essenser/aromaer liker du å bruke når du baker? Jeg bruker å lage ei sjokoladekake der det skal være romdråper i fyllet og glasuren. Jeg bruker som regel denne fra Gimsøy, men plutselig kjøpte jeg et annet merke og den var virkelig ikke like god smak av den som Gimsøy sin. Da først skjønte jeg at det faktisk er smaksforskjeller på essensene.


Jeg har kjøp inn flere essenser fra Lorann etter tips fra Manuela som har Passion 4 baking, men ikke fått brukt de enda. Så jeg er spent på hvordan de er. Du kan finne de på bl.a. Kakeboksen, eller gjøre som meg bestille på ebay :)


Så har du jo essenser fra Panduro også. Denne med banansmak er ganske god.


Vaniljeessenser finnes det mange forskjellige av, jeg har denne fra Dr. Oetker, men har ikke prøvd denne så masse.

3 kommentarer:

 1. Disse har jeg ikke prøvd. Bruker veldig lite av essenser egentlig. :)

  Kule de rosa IJ støvlene var. Jeg har de høye i sort og har brukt de masse. Jeg har ikke spesielt slanke legger og de passer veldig bra. De er jo justerbare i og med at det er snøring foran. Ellers er de kortere også veldig fin høyde. Kommer jo an på hva du skal bruke de mest til. Jeg tråkker gjerne med mine i høy sne også. De er foret med deilig ull, så jeg har ennå ikke opplevd å bli kald på bena. :)

  Har sjekket litt rundt hvilke interiørforretninger som ligger i sentrum av Oslo. Jeg legger ved en link til en oversikt og også en link til Inspirasjonsguiden 2011. Så kan du gå inn å lese litt og velge deg ut noen som ser spennende ut. :) Håper det vil hjelpe deg noe på vei.

  http://oslopuls.aftenposten.no/sokeresultat/?filter9=131&searchType=SHOPPING&lucyPage=1&q=Friteksts%F8k...&sortOn=title&filter=59&topCategory=41&lucySection=12&lucyPagePrev=2&lucyPageFirst=1&lucyPageNext=3&lucyPageLast=3#

  http://inspirasjonsguiden.blogspot.com/

  Ønsker deg en deilig start på februar, Desiree!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Dette var en bedre link til den første.

  http://oslopuls.aftenposten.no/shopping/article92276.ece

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...