lørdag 22. januar 2011

Ferien er bestilt!


Endelig er ferien bestemt og bestilt! Vi har jo sagt i 2 år nå at i år skal vi på cruise i Karibien, og heldigvis så blir det sånn :) Vi skal ut på tur med Freedom of the Seas, og gjett at vi gleder oss til sol og varme og nye opplevelser!


Vi har jo tidligere vært på middelhavscruise med samme selskap, så vi vet jo hva vi går til. Men denne båten er større enn den forrige vi var med, så det blir spennende med litt nytt.


For tiden sitter vi og ser på hvilke utflukter vi skal være med på, bade med stingrays, kose med skilpadder og kysse delfiner... høres ikke det bra ut?? :)


Sol og blått hav og sand mellom tærne.... drømmer meg helt bort her! mmmmm.......


Vi starter ferien med 1 uke i Orlando Florida, før vi drar ut på cruiset. Gleder meg til å besøke Disney! Det er noe jeg bestandig har ønsket å se, heldigvis så blir man aldri for gammel til det :)

Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet, vi reiser ikke før i slutten av juli og det er lenge til....

6 kommentarer:

 1. Åh. misunnelig, jeg? neida!!! så heldige dere er!

  SvarSlett
 2. Ein tolles Erlebnis, da habt ihr viel gesehen !!! Das habt ihr euch verdient - so eine tolle Kreuzfahrt mit so einem Luxus-Liner!!! Renate

  SvarSlett
 3. jeg vil og! Guuud, så flott det ser ut!

  SvarSlett
 4. Ja gled dere, det blir en opplevelse for livet! Tenk at vi og din datter har vært i Disney World, Orlando for en del år siden!

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ, heldige du!! SKal du på cruise med scrapping? Vi har hus i Orlando (du finner det ved å klikke på bildet på venstre siden av bloggen min:)). Har kjempelyst til å reise på et scrapping cruise :). Om du ønsker tips om scrapping shopping i Orlando, så er du velkommen til å ta kontakt med meg, jeg pleier å handle MASSE når jeg er der :).
  Du birde glede deg kjempemasse! Først Orlando som er verdens beste sted, og så cruise... :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...