torsdag 20. januar 2011

Ny krem til meg


Etter lang tids bruk av Matis produkter, så fant jeg ut at jeg skulle prøve å skifte merke. Jeg er forsåvidt fornøyd med Matis, den klarer å gi meg nok fuktighet, men jeg synes ikke minkingen av rynker står i stil til prisen hihihihi ;) Leste en test eller artikkel for ikke så lenge siden om at den nye No7 skulle være så bra for oss med antydning til rynker :)


Så nå venter jeg bare på at siste rest av Matis dagkremen min skal ta slutt, øyenkremen er tom så den nye er tatt i bruk. Så nå er det bare å slappe av og vente på at all antydning til rynker skal viskes bort! Ja skal de ikke det da?? En dag kommer mannen hjem og kjenner ikke kjæresten sin igjen, hmmm må vel kanskje begynne trimmingen igjen også da :) Sånn at resten står i stil også :))

Ha en superfin og rynkefri dag, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...