lørdag 14. februar 2009

Deilig Manos garn!


Hva kom ikke jeg over hos Siirka i går?? Jo, Manos del Uruguay garn! Jeg måtte kjøpe med meg ei hespe selv om den var litt dyr da, den er bare så myk, god og vidunderlig vakker faktisk! Blir glad bare jeg ser på den! Så er det bare å finne ut hva jeg skal strikke med den da, må jo være noe fint!
Siirka hadde fått inn mange flotte farver i Silk Blend og i Wool Clasic eller hva den no heter igjen, tror det blir flere etterhvert på meg :) Hvis jeg bare klarer å bestemme meg for farver da hihihihi!

2 kommentarer:

  1. Det garnet er så deilig!! :)
    Jeg kjøpte med meg en slik hespe fra London i høst i akkurat den fargen og det ble til et helt enkelt trekantsjal til meg selv:)

    Det er bilde av sjalet i bloggen min!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...