lørdag 14. februar 2009

Hemmelig venn februar


Hva landet i postkassa i dag da? Min første Hemmelige Venn pakke fra Hobbyboden! Jeg er så fornøyd! Fikk Bris garn som jeg ønsket meg, det selges jo ikke her i byen og jeg var så spent på hvordan det var så derfor var det på ønskelista mi. Farven falt også virkelig i smak. Knallfin blonde også som passer perfekt til kortene mine! Nam nam som jeg liker også. Tusen takk til HV, som jeg faktisk tror kan være maje76?

4 kommentarer:

 1. Så heldig du var.Mye fint du fikk,som du ønsket deg.Må du kose deg masse med garnet og snop, og ha en riktig god valentine dag.
  Klem Fra Eva Helen.

  SvarSlett
 2. ikke bare kort du er flink å lage,strikke mestrer du og
  ha en fin helg

  SvarSlett
 3. Så koselig pakke! Tror jeg må være med på hemmeligvenn jeg også, er jo så moro med pakker i posten!

  Ps: Ligger noe til deg i bloggen min!

  SvarSlett
 4. Så flott pakke du har fått !! Og så mye fint som du strikker også, gleder jeg meg til å følge med hva du lager av det... :)
  Ha en god helg !!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...