torsdag 12. februar 2009

Its your day today

*paper from Chatterbox
*stamps from hãnglar and Ankas Design
*colored with ProMarkers
*ribbon, KaiserCraft Pearls, rubons, Prima flowers and KaiserCraft flowers, Glimmer mist

15 kommentarer:

 1. Wow Desiree... this card made me spend some minutes where the time stopped.. and I stood looking at it!! Perfect colouring, layout.. and colour coordination is out of this world!!! I love these HAnglars. How lucky you are to live there!! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig kort! Du er utrolig dyktig med promarkerene dine:) Jeg fikk mine første i går. Du skal ikke komme hit til Alta en tur, å holde kurs for oss?

  SvarSlett
 3. Så herligt dette også var Desiree!!! Nydelig fargelegging og flott farger du bruker! Må kanskje prøve mine promakers jeg også snart, tjihi ;o)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Nok et lekkert kort fra deg! Du er helt rå på fargelegging :)

  Den halsen du har strikket til moren din ser virkelig god ut. Det må være midt i blinken for en som liker å ha det varmt rundt halsen slik som meg :) Jeg pleier å smiske med moren min når det gjelder strikketing, for hun elsker å strikke. Jeg har x antall uferdige strikkeprosjekter så jeg tror ikke jeg skal starte enda ett. Var flink til å strikke i yngre dager, men etter at jeg fikk symaskin ble det lite med tålmodighet for strikkepinnene.

  Ha en flott dag videre. Her skinner solen og da blir jeg så glad (selv om det er iskaldt ute).

  Klem, Kristin :)

  SvarSlett
 5. Wow top lækkert kort i skønne farver

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort, og så lekkert fargelagt da :O)

  SvarSlett
 7. woww Desiree,what a gorgeous card.

  hugs Riet.xx

  SvarSlett
 8. Nydelig kort. Du er kjempeflink til å fargelegge. Likte også fargene på kortet. Rett og slett vakkert gjennomført

  SvarSlett
 9. Nydelig kort, nydelige farger og aldeles nyyydelig fargelagt!!!

  Klem Marianne:)

  SvarSlett
 10. Så nydelig kort og flotte farger.De promarkers tusjene må jeg visst skaffe meg.

  SvarSlett
 11. For et herlig kort, jeg liker virkelig de fargene du har valgt og de perlene var nydelige detaljer! :-)
  Og jammen har du strikket mye fint, jeg likte veldig godt det lilla settet! :-)

  SvarSlett
 12. Gorgeous card!

  I found your blog through Korttipuoti Tiina :)And I actually have spent most of our family summer vacations in Northern Norway since 1984!!! My family has close friends in Alta and we often take trips from there to Hammerfest! Your city is beautifully build in between the sea and the mountains and the view from the Hammerfest Bridge is breathtaking!!! And my son loves when we drive through that tunnel *LOL* Ha det bra :)

  SvarSlett
 13. Så flotte kort og strikk du lager.
  Kjempefin hals du strikket til moren din, den likte jeg.
  Ha ei god helg.

  SvarSlett
 14. Nydelig lekkert Desiree!! Flott fargekombinasjon og utrolig nydelig fargelagt!
  Ha en kjempefin valentinesdag!♥
  klem fra Kari

  SvarSlett
 15. woww Desiree,what a gorgeous card,l love the imge.

  hugs Riet.xx

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...