mandag 9. juni 2008

Litt nye kort/new cards


Disse to kortene er bestillingskort til en konfirmant. Hun er en skijente som også driver med snowboard, derfor det litt spesielle bildet på det første kortet. For ville ikke lage et direkte snøkort når det egentlig er sommer, og ikke er hun en spesiell rosa jente heller. Har også brukt mitt nye signaturstempel, synes det blir så kult og personlig med det!

Så kort til Malene og Steves lille Joakim, som ble døpt i går. Gratulerer! Charlene er fadder til han, slik de er på Simon. Ser dere hvor bra det blir med signaturstemplet?!
Så bursdagskortet til svigerinne Ellen som ble 60 år den 5.juni. Gratulerer Ellen! Ikke mange er så sprek som du, propellen :)

The two first cards is to a confirmation, a girl who likes to skii. The third one is to Malene and Steves little boy Joakim, he was bapthist last sunday. The last one is to Goggens sister who was 60 years the fifht of june.

4 kommentarer:

 1. WOW!! For en produksjon!! Det blir utrolig stilig med signaturstemplet!Du er så flink til å lage personlige kort og jeg ser det ligger så mye omtanke bak hvert kort. Men så er det jo akkurat slik du er som menneske også da, varm, omtenksom, positiv, rettferdig og med stor sans for humor men også med stor livsvisdom! Du er en av de fineste menneskene jeg kjenner og jeg er stolt av å være din venn.

  SvarSlett
 2. så flotte kort fra deg igjen!

  Kult med stempel til å bestemme tekst på selv... ;)

  SvarSlett
 3. Så nydelige kort, Desiree! Kjempestilig med signaturstempelet!

  Jeg har forresten tagget deg. Ta en titt i bloggen min... ;)

  Håper du har en fin dag!

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...