mandag 2. juni 2008

Har vært sørpå/been in southern Norway

Jeg, Charlene og Simon har vært ei uke sørpå og koset oss! En dag med regn, ellers var det flott vær og ble bare bedre og bedre da det nærmet seg hjemreise. Typisk! Vi var i Oslo noen dager, så hos kusina mi Nina og familien hennes i Kongsberg, så noen dager hos venninnen min Tonje på Langhus.
Simon fikk endelig være uten strømpebukse og lue på, fikk luftet sine små tutteluttetær i solskinnet, så deilig! Ingenting er vel så deilig som små bare babytær!
Vi måtte jo innom en tur på Hard Rock cafe i Oslo, deilig mat!
Her er Simon på lekerommet på Mc Donalds på Ski-senteret. Ser dere hvor han storkoser seg? Han klatret og koset seg, var helt vill i blikket :) Det ble en flott tur, slitsomt med all bagasje og bæring og slikt, men ellers helt topp! Tusen takk til Nina, Ken og Sebastian, og til Tonje, Stein, Marte og Maia for hyggelige opphold!

Me, Charlene and Simon has been south. We were in Oslo, Kongsberg and Langhus. The weather was warm and nice, and we had a great holiday!

4 kommentarer:

 1. Ja ser jo at dokker kosa dokker masse-masse!! Bra bilde av simon det siste her...*haha*

  SvarSlett
 2. Næmen der var jo go-ungen til "plastikk-tante" Tonje jo! Den ungen kan jo få solen til å skinne på den mørkeste dag, en skikkelig go'klump er han. Flotte bilder!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder! Er helt enig med deg, Desiree - ingenting er så herlig som små, bare babytær...

  Dåpskortet ditt var så utrolig søtt! Herlige sarte farger som passer perfekt...

  Håper du har gode sommerdager, Desiree!

  Klem fra Kirsten

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...