onsdag 11. juni 2008

Jeg er blitt tagget!

Jeg har blitt tagget av Kirsten Takk skal du ha! Her er reglene:"Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du det videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legg du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar."

1: Hva gjorde du for 10 år siden?
For ti år siden ja.... Da holdt jeg akkurat på med siste eksamen på sykepleien, fikk faktisk beste karakter i klassen på det skriftlige på hovedoppgaven! Deretter begynte jeg i ny jobb som sykepleier på barneavdelinga på Hammerfest sykehus. Det var en spennende og slitsom tid.

2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag?
Jeg har bestemt meg for at jeg må få laget litt kort i dag, prøve å ikke rote bort all tiden min på nettet ;) Jeg skal vaske litt klær, og jeg skal brette klærne som henger på snora. Deilig når man kan begynne å henge litt klær i friskluft, blir så god lukt av dem. Jeg skal i dag også se en serie på tv som jeg følger med på, har ikke fått med meg den sist så. Jeg skal også ut med hunden, og jeg skal kose meg med lille Simon.

3: Snack jeg liker??
Sjokolade sier jeg bare.... nam!!!

4: Ting jeg vil gjøre som milliardær??
Først ville jeg tatt med meg familien og reist til varmere strøk. Et cruise eller to hadde det også blitt. Så hadde jeg kjøpt et hus sørpå med svømmebasseng til bruk når været her ikke er det beste, men beholdt her oppe også. Jeg hadde pusset opp leiligheta, selv om den jo egentlig er ganske ny, men parketten er altså så dårlig.
Jeg hadde revet hytta og bygget opp igjen den med to etasjer, Skaidis fineste ;) Kjøpt hytte til både Line og Charlene. Kjøpt bobil som vi kunne fartet rundt i sørpå når vi er der, ny scooter, Gold Wing til gubben, ett par nye biler som en SUV og en sportsbil, ny bil til Charlene, og leilighet i Sverige til mamma og pappa. Betalt ut gjelden til alle mine nærmeste, og sikret barn og barnebarn økonomisk fremover.
Så hadde jeg gitt beløp ellers til familie og venner som jeg syntes gjorde seg fortjent til det. Deretter ville jeg gitt til organisasjoner bla. LHL og kreftforeningen, jeg ville undersøkt hva i min nærhet som trengte støtte, og til slutt investert for å få flere penger. Etterpå tror jeg livet hadde gått litt tilbake til normalen, men reiser ville deretter ha fylt litt mere av livet mitt.

5: Steder jeg har bodd?
Kun Hammerfest.
Og 6 uker i Tana da hihihihi var der i praksis :)
Det var litt om meg. Nå vil jeg vite mer om disse jentene, håper de ikke er tagget fra før ;)
Line, Tonje, Anka, Gry, Beata Ewa og Lisbet!

3 kommentarer:

 1. Det var mange gode ønsker i ditt liv som millionær! Måtte det bare en dag slå til!!

  SvarSlett
 2. Herlig å lese hva du har svart. Du hadde jo fortjent å få noen millioner også du da! Nå har jeg svart på dette og har dessuten tagget seks nye mennesker!
  Håper dagens gjøremål har blitt unnagjort, her gjenstår det å bake brød som jeg tenker at maskinen skal få lov å gjøre på egenhånd mens jeg sover. klem

  SvarSlett
 3. Det var artig å få lese det du har skrevet!!

  Takk for at du tagget meg :-).

  Ha en flott helg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...