torsdag 12. juni 2008

Et kort/one card


Et kort jeg lagde for lenge siden, men som jeg helt har glemt å legge ut. Jeg ble ganske så fornøyd med det, og det er laget med tanke på henne som skulle få det :)

An old card, but I have forgotten to post it. I like how it become.

3 kommentarer:

 1. This card is beautiful! I love the collage look.

  Thanks for your question about Stampin' Up! Unfortunately, I am only able to sell Stampin' Up! products within Canada. It's too bad, but that is what the company's policy is for Demonstrators. I will let you know if that ever changes. Stampin' Up! is in 7 countries now, including the UK, Germany and France. I am hoping that one day soon they will open in Norway, too!

  SvarSlett
 2. Det er så utrolig vakkert, og jeg er faktisk den heldige eier av dette kunstverket!! Det er et helt ekte Desirée kort og jeg elsker det. Selv om du har fått fotografert det kjempegodt, så er det jo enda finere irl!
  God helg vennen!

  SvarSlett
 3. Da har jeg svart på taggingen :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...