søndag 21. desember 2014

Sånn kan det se ut....


Sånn kan det se ut når barnebarn er på overnatting hos bestemor og bestefar! Alle har de med seg kosedyr, alderen har ikke noe å si, for dette er den eldste sin samling :) Er det ikke herlig?! Bestemor blir litt bløt i hjertet når hun ser slikt.

Men akkurat nå lurer jeg mest på hvor bloggelysten min har blitt av... Jeg har ikke blogget på over en måned, og jeg har faktisk ikke savnet det så mye. Eller, jeg har faktisk savnet alle dere som titter innom og legger fra dere gode ord! Så derfor skal jeg forsøke å komme i gang igjen så smått nå, og for fullt fra nyåret av.

Jeg stresser faktisk ikke med jul i år, ja tro det den som kan :) Jeg har bakt minimalt, for jeg vet hvem som putter det i seg og hun har absolutt ikke godt av det! Alle gaver er i boks, og stort sett all vasking også. Ferdig pyntet er det også. Så her kan julen bare komme! Håper dere er i rute også. Ha en nydelig siste søndag i advent!

3 kommentarer:

  1. Ha,ha...hos oss også er meg som spiser absolutt mest av baksten og jeg har som vanlig laget for mye. Kjekt om du blogger litt mer igjen, men kjenner også at inspirasjonen varierer.

    SvarSlett
  2. Ich freue mich, dass es euch allen gut geht !!! Mir ist auch noch gar nicht weihnachtlich. Bei uns ist alles grün, keine Winter. Ich habe auch keine Enkelkinder hier, meine 4 Enkelkinder leben in Norwegen, Thea Sofie in Solbermoen und Janne, Lisa und Matthes in Sande i Vestford. Leider haben wir keinen Kontakt. Mein Mann Bernd kommt mich aber vom 24. - 26. 12. hier besuchen. Da freue ich mich und wir werden nicht streiten. Unsere Tochter Elisabeth feiert das Weihnachtsfest im Erzgebirge bei den Verwandten ihres Freundes. Ja so ist es eben. Da habe ich viel Zeit zum Basteln und Stricken und für den Blogg. Ich wünsche euch ` God Jul ` !!! Renate

    SvarSlett
  3. Så greit å ikke stresse :) Er fortsatt ikke ferdig med årets julegaver, men har i alle fall de viktigste i boks. Resten får bli romjulsgaver, for jeg har faktisk ikke tid til å gjøre noe mer før julaften nå :p

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...