onsdag 5. november 2014

Dr Martens in tha houseYes, nye støvletter/boots er i hus! Da jeg gikk igjennom skosamlingen
min, og skulle legge bort sommersko og ta frem vinterutstyret,
så kom det frem at jeg hadde faktisk ikke vintersko!
 Jaja hadde ett par eller to, men det var rimelig tynt i rekkene.
Ut å kjøpe vintersko ble prosjektet, først ett par Timberland,
ikke helt de som er utpreget Timberland men ett varmt godt litt
mørkere par. Men man trenger da et bypar også ikke sant??
Jepp, godt dere er enige ;) Så det ble mine første Dr Martens.
Veldig fornøyd, gode og varme disse også.

 

3 kommentarer:

 1. Jeg har enda et par gamle Dr.Martens sko og de er knallgode når du først har fått gått dem inn.

  Ang. ferien min så er det jo akkurat derfor jeg får ferien utlagt på den tiden. Ingen reiser ut på ferie da og da er jo jeg også overflødig når det er færre flyavganger. Jeg må jobbe som en gal vår og sommer for da drar normale mennesker på tur og det er mange flyavganger som skal dekkes opp. Noen betaler prisen for billige flybilletter. Sikkert ikke for deg som ikke har de store mulighetene ut fra Hamarfest. Noen tror at Norge er ensbetydende med Oslo og østlandet.

  SvarSlett
 2. Å, de var kjempefine, varer nok lenge
  Jorunn

  SvarSlett
 3. Kjempefine støvletter :-)) hilsene til Nord
  ... vi venter her til snø. Jeg håper du kan nyter og har ikke så mye.
  Vi har 6 grader. Jeg gleder meg å høre fra deg :-))
  Ha en fin adventstid. Klem fra Viola

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...