onsdag 16. januar 2013

Oreodrøm Hvem liker vel ikke den syndig gode oreokaka
Jeg gjør det iallefall! Men det er litt styr å lage den,
og den er supermektig. Fant for litt siden en oppskrift som
er litt enklere å lage, og litt mindre mektig.
Schmaker godt!

HER er oppskriften :)
Enjoy!


3 kommentarer:

 1. Oreokake er vidunderlig, men jeg har aldri laget den. Dessverre så tåler jeg ikke så godt sukker lenger så nå er det skjelden jeg spiser kake. Jeg får merkelig nok en allergisk reaksjon i huden når jeg spiser div. sukkerholdige ting. Det er skikkelig irriterende for jeg er en stor kake- sjokolade-iskrem og sukkerelsker. Nå lager jeg ting med stevia og sukrin til meg selv. Det funker bra.

  SvarSlett
 2. Den kaka ser kjempegod ut! Takk for oppskrift! :-)

  SvarSlett
 3. jeg er så glad jeg ikke kan bake Oreo kake for da hadde jeg vært smellfeit *fnis*

  Ønsker deg en nydelig torsdagskveld. Her skal kvelden tilbringes med mannen - det beste jeg vet *lykke*

  smil og klem
  -Maia

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...