lørdag 20. oktober 2012

Sneen kryp nedoverI går var første dagen med sne på Tyvenfjellet. Dette er i dag.
Våknet opp med synet av en god del mere der oppe.
Jaja er jo ikke mere å vente, men jeg tror ikke den blir liggende.
Må vel komme meg i neste uka å skifte dekk på bilen...

Ha en superflott lørdag, med eller uten sne :)

4 kommentarer:

 1. Høsten er en fin tid, snart er det jul og kos med stearinlys og god mat.

  SvarSlett
 2. Skifte dekk må du....jeg har gjordt det. Plutselig er isen på veien før man aner en tidlig morgen. God helg til deg og dine. Jeg skal nordover til Alta neste uke....

  SvarSlett
 3. Få vinterdekkene på bilen, du. Her MÅTTE de på i går, da var det såpeglatt av underkjølt regn, knapt på vi klarte å stå på beina. Og folk med piggfrie vinterdekk havna i grøfta. Ellers; nydelige Finnmarksbilder, kjenner hjertet banker litt ekstra når jeg ser bilder fra Pasvik (gamle og kjente trakter), og fra grense Jakobselv. Men hvor er det nydelige, gamle huset?
  God helg, der nord!

  SvarSlett
 4. Takk for gjenvisitt og avklaring. Nåh, veien ut mot Grensen? Ja, noe kjent var der, men jeg klarer fortsatt ikke helt å plassere det i hodet mitt. Kanskje fordi det er ei stund siden sist jeg kjørte utover der. Motivene fra Pasvik, derimot, var like kjente som om du skulle tatt dem på gårdsplassen min...
  Synes formelig jeg ser gubben som skal jage dere. Høres ut som han har fått nok av turister, kanskje primært tyske sådanne, siden han jaget dere på tysk...? Alternativt har har noe sviktende minne på årene etter 1944/1945... Jaja, sikkert ikke helt greit å ha det slik, men et artig minne og ei komisk historie ble det jo :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...