fredag 10. februar 2012

mmmm god kaffe med MummiKoselig med litt god kaffe i en søt ny Mummi kopp!

Jeg liker så godt APPen Hipstamatic til Iphonen min, 
det litt gammeldagse preget over bildene.
Gir meg en sånn godfølelse :)

Den meste faste leseren og kommentatoren på bloggen min, kjære Renate,
har måttet ta seg bloggopphold pga helsen sin. Jeg ble så lei meg da jeg leste det.
Hun var innom meg så å si hver dag, og leste det hun klarte, siden hun faktisk er tysk.
En godt voksen dame som bestandig har så mange gode ord og komme med!
Så jeg vil sende henne mange gode bedringstanker!
Liebe Renate, Ich Schicke dir ganz viele Gute Besserungswünsche! <3

5 kommentarer:

 1. Ønsker deg en flott helg Desiree:) Koselig kopp og hipstamatic er gøy, har det på iphonen:)) God klem

  SvarSlett
 2. Finfin mummikopp :) Men ser litt tynn ut den kaffen hehe ;)

  Ha en super helg!

  SvarSlett
 3. Ich wünsche auch Gute Besserung zu Renate!

  SvarSlett
 4. De er så søte! Minner meg om da jeg var barn og så på Mummi på barne-tv - i svart/hvitt! Skummelt! Ha, ha det var tider det. Det fikk meg plutselig til å tenke på Pompel og Pilt, jiiissses så redd jeg var!! Og så var det Pernille og M. Nelson. Morsomme minner å se tilbake på. Sant?

  Jeg måtte jo smile da du kom med kommentaren om musikk og tv-rommet. Hadde det vært opp til meg så hadde tv og musikkanlegg vært noe man aldri måtte ha fremme. Jeg skjuler det derfor så godt jeg kan. Nå har jeg tegnet et nytt skap som jeg håper at Mr. Sunhome kan klare å snekre. Det skal skjule flatskjermen, så slipper jeg å se den. Tror faktisk det kan bli ganske fint. Musikkanlegg stuer jeg inn i skap der jeg kan. Ikke sørlig poppis blant de andre, så det er jo gjerne jeg som rydder det vekk etter at det har vært i bruk. Fjernkontroller i fleng, spillkonsoller, you name it , we got it. !! Det er jo sånn for alle nå. At ikke produsentene av disse tingene kan kjenne sin besøkelsestid å komme opp med bra design på denne styggedommen er meg helt uforståelig, faktisk. Dærsken døtte, tror man kunne blitt ganske rik dersom man hadde klekket ut noe bra der altså....

  Ønsker deg og dine en fin helg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 5. Jeg har så lyst på mummi-kopp! :p

  God bedring til Renate :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...