torsdag 24. november 2011

Nye hansker eller fingervotter om du vil :)
Jeg har faktisk kjøpt meg nye selbuhansker! Ja du leste riktig, jeg har kjøpt meg et strikkeprodukt... For jeg hater å strikke tomler på vottene, og at jeg da skal begi meg ut på å strikke tilsammen 10 fingre! puhhh det orker jeg bare ikke ;))

Hadde et par hansker for noen år siden, nydelige og jeg var så glad i dem, men fikk hull i dem og måtte tilslutt kaste de. Så for litt siden kom jeg over noen som skrev om fingervotten på Epla, og jeg falt pladask. Du kan selv velge farver, størrelser og mønster hvis hun ikke har akkurat den du vil ha ferdig. Så jeg bestilt for en gangs skyld i brun og natur til meg. Skal jo passe min nye beige vinterjakke, skjønner du :)

Er de ikke fine? Passer meg akkurat, er litt tykkere på en måte også så disse tror jeg blir gode og varme. Jeg er veldig fornøyd! Så Fingervotten anbefales!

Husker du på Giveawayen min? 
Har du glemt det, sier du? HER kan du gå å bli med i trekninga :)

5 kommentarer:

 1. Da jeg så bildet sa jeg; jøss der har hun strikket seg hansker!!:)) Fin er dem i allefall:)

  SvarSlett
 2. Wow så nydelige de var. Skikkelig fint mønster!

  SvarSlett
 3. de hanskene så gode ut.

  Ang gløggkaraffelen, så er det egentlig en dryppfrikaraffel med drakt. Alle karaflene våre tåler opptil 150C, og holder på varme i 2 timer med drakten på. Så vet du det. Fordelen er at alle tutene er dryppfri! Perfekt når man skal servere for eksempel kakao.


  Så vakkert! veldig koselig at du deltar på utfordringen.

  Fin torsdag til deg, vakre!
  Her er det jobb, jobb, før jeg skal på Jimmy Choo etterpå. Gleder meg :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine :) Fingervottar er noko eg ikkje har prøvd meg på endå, og det er vel heller ikkje noko eg kjem til å strikka med det fyrste nei! :P

  SvarSlett
 5. Desiree, diese Handschuhe sind wundervoll - du strickst aber auch ganz tolle Sachen !!! Renate

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...