fredag 25. november 2011

Englespill


Englespill er så koselige, og hører liksom den her årstiden til. 
Ting i Tromsø hadde de masse forskjellige typer, så det var skikkelig valgets kval hva jeg skulle kjøpe. Ett par blir julegaver, og 2 er til meg selv :) Se den med cupcakes på, er den ikke litt kul?!

Tiden strekker snart ikke til til alt jeg har lyst å gjøre. Jeg hadde planer om så mangt jeg ville gjøre til denne julen, men jeg klarer ikke komme i mål med så mye akkurat. Har hatt så lite energi i høst, og har skikkelig kjent på sykdommen min i det siste. Men det blir nok jul uansett :) Skal heller slå meg til ro med det jeg får gjort, og heller kose meg i tiden fremover. Ikke tenkte på alt som ikke blir gjort, blir bare stresset av det. Håper dere er kommet godt i gang, tenk... i dag er det helg og på søndag er det advent allerede! Kos dere!

2 kommentarer:

  1. Det var en ny variant av det gamle engelspillet! Fin er dem også! Ta det bare med ro du, jula kommer uansett:))

    SvarSlett
  2. jaa, slike er søte :D også så koselig me lyden da :D

    SiljeMerethe

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...