onsdag 5. oktober 2011

Yankee Candle


I bloggen til Manuela så har hun reklamert for Yankee Candle lys flere ganger. Jeg måtte spørre hva hennes favoritt er, og det er Vanilla cupcake. Overrasket? :) Da jeg kom over nettbutikken her i Norge, så hadde de dessverre ikke tatt inn akkurat den. Men jeg er da ikke rådvill, opp slo jeg Florida Mall for å se hvilke butikker som er der. Lastet ned app til mobilen og tittet i vei. Joda Yankee candle hadde da butikk der, og dit skulle jo vi :) Ja da fikk denne bli med meg hjem, men jeg skal love dere at det holdt hardt og ikke kjøpe flere :))

Ha en fin onsdag!

3 kommentarer:

 1. Heldiggrisen Desiree ;) Syns de er så herlige disse lysene ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. He he jeg bare måtte innom og høre om en plass jeg går kanskje kunne ta inn denne ;) Lukter den veldig godt?

  SvarSlett
 3. Hei, jeg sitter og skal til å legge inn en bestilling hos min favorittsjappe når det gjelder Yankee Candles, og jeg ser at de endelig har fått inn Vanilla Cupcakes, så nå skal det handles. :) Takk for tipset!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...