tirsdag 4. oktober 2011

Hvorfor plages jeg med cupcakes?


Jeg har en tendens til å plages med cupcakesene jeg baker. De blir så tørre og harde. Jeg gjør som det står, pisker i ett og ett egg osv osv


Da jeg lagde oreo cupcakes til bursdagen min, så ble de akkurat like mislykket som tidligere. Smaken er forsåvidt god, men når de virker tørre, kompakte og harde så er de ikke noe å servere.


Det eneste jeg har gjort i forhold til oppskriftene er å bytte ut noe sukker med sukrin, men det skal jo ikke være nok til å ødelegge dem? Finnes jo oppskrifter på cupcakes med sukrin i, så jeg synes ikke det høres sannsynlig ut at det er det heller.


Frostingen... ja den er et annet kapittel! For jeg finner ikke den perfekte der heller ;) Sukk, iblant føler man seg helt håpløs. Men jeg gir ikke opp enda! Eneste er jo at jeg kan jo ikke bake hele tiden, vi kan vel si at vi vet da hvor det legger seg ;)) Happy baking!

Ps: Det er de samme cupcakesene selv om de har forskjellige former ;) Man må jo variere litt :)

1 kommentar:

  1. Hei!

    Er det Manuela's oreo cupcakes? De er min absolutte cupcake favoritt, de beste jeg vet :). Nå er jeg ikke noe flink til å bake i det hele tatt, så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med hva galt du gjør. Da jeg gikk på kurs husker jeg to ting Manuela sa: hun blander de tørre ingrediensene sammen VELDIG lenge og at eggene må være romtempererte i minst 1 time. Vet ikke om sånne ting har noe å si for om de blir tørre eller ikke. Dine ser iallefall nydelige ut!!

    Hilsen
    Bjørg

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...