søndag 2. oktober 2011

Stingray City og Turtle Farm på Grand Cayman


Vi dro rett på utflukt da vi ankom Georgetown på Grand Cayman. Vi skulle til Cayman Turtle Farm, kjøre til Hell, og så videre til Stingray city.Vi startet på skilpaddefarmen som jo var en morsom opplevelse. Masse masse skilpadder i absolutt alle slags størrelser. Jeg fanget de med hov og fisket de opp, fanget de litt større med bare hendene opp fra bassenget! De bittesmå var jo bare helt herlige, se hvor søte de er!


Så var det avgårde til Stingray city! Vi var virkelig spent på hva dette egentlig var for en utflukt. Vi dro med båt rett ut i sjøen i 35 minutter, og da vi kom frem så lå det mange båter der allerede og folk var ute i vannet.


Det var bare helt fantastisk! Rokkene, stingrayene svømte rundt mellom bena våre. Ja faktisk svømte en rett i mellom mine mens jeg sto i ro. Dere ser dem som skygger i vannet.


Det var klart blått karibisk hav til midjen, ren og nydelig sand på bunnen. Tror dette må ha vært en av de største opplevelsene jeg har vært med på! Vi fikk stryke på dem, kysse dem og bli massert av dem ;)


Så er du noen gang på Grand Cayman, så må du dra ut til stingrayene! Det er noe du bare må få med deg! En opplevelse helt utenom det vanlige.

5 kommentarer:

 1. Det ser fantastiskt ut!
  God ny uke til deg!
  : )

  SvarSlett
 2. Du all verden så flott du har hatt det :o) Ser så kjekt ut ;)

  SvarSlett
 3. Liker skilpadder!!!! :D Fine bilder! :)

  SvarSlett
 4. Dette var helt supert ,dette skulle eg gjerne ha opplevd ,har vert på cruis i caribbien,men det er mange år siden,og di båtene som er no er jo enorme.Klem ;=)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...