fredag 14. oktober 2011

Simon vår lille golfer

Simon elsker å spille golf! Han stråler opp som ei sol når man spør han om han vil dra å golfe. Dessverre har det ikke blitt så alt for mye spilling i år, men vi får håpe han får mange fine daga på golfbanen til neste år sammen med oldefar. Sjekk den stilen da, må jo være bestemor sin lille Tiger Woods :)


Måtte bare ta bilde av han sammen med de voksne gutta :) Han har til og med sin egen lille golfbag med ordentlige køller i! Så utstyret har han i orden :) Flinke lille gutten min <3 Eller kan ikke si lille gutt mere, fikk klar beskjed om at han var jo blitt 4 år no og da er han store gutten min :)))

4 kommentarer:

 1. Simon macht eine gute Figur beim Mini-Golf, schon richtig athletisch. Hat er das bei Oma und Opa abgeschaut? Euch ein sonniges Wochenende! Renate

  SvarSlett
 2. Tøffe lille/skatten! Han er så flink at han imponerer de store gutta. Og det er ikke snakk om Mini-golf, nei her er det ekte saker! Han storkoser seg med golfen, og har ikke lyst til å avslutte når han må hjem! Vi må satse på at det blir mere golfing til neste år:)

  SvarSlett
 3. Så søt da!! Ser ut som han får det til,ja. :)

  SvarSlett
 4. Har sett på bildene igjen, og vil bare si at det er helt fantastisk hvordan du har klart å få med sekundene i utslaget!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...